
«Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023» ανακηρύχθηκε η Optima Bank από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του The Banker.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Optima Bank, «η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της ακλόνητης δέσμευσης της Optima bank σε μία διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και θέτει ως στόχο την παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας της τράπεζας, τα εντυπωσιακά της οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και οι πολλαπλές καινοτομίες της, ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύονται από έναν κορυφαίο ειδησεογραφικό οργανισμό με πολύχρονη παρουσία στην παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά».
Το περιοδικό “The Banker”, με παρουσία 90 χρόνων στο τραπεζικό ρεπορτάζ και γνωστό για τις αναλύσεις του αναφορικά με τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο, αξιολόγησε σε βάθος τα τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, για να εντοπίσει εκείνα που έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις, ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Τα σπουδαία επιτεύγματα της Optima bank και σε αυτούς τους τομείς, την έφεραν στο προσκήνιο, κερδίζοντας τη διάκριση “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023”.
Κυπαρίσσης: Ουσιαστικές και αποδοτικές σχέσεις με τους πελάτες
Ο κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: “Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το βραβείο “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023” από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του “The Banker”. Η κορυφαία αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της αποτελεσματικής δουλειάς όλης της ομάδας μας και φυσικά ολοκληρώνει μία εντυπωσιακή για εμάς χρονιά, ύστερα από την εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου που δημοσιεύσαμε πρόσφατα. Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση ότι η διαφορετική φιλοσοφία μας, μας έχει ήδη κατατάξει ως τράπεζα αναφοράς στην ελληνική αγορά.”


Latest News

S&P Global Ratings: Το deal της Πειραιώς για την Εθνική Ασφαλιστική δεν μεταβάλλει τις αξιολογήσεις
Όπως σχολιάζει ο οίκος S&P Global Ratings, η ανάλωση κεφαλαίου της συμφωνίας δεν αμφισβητεί τη μέτρια αξιολόγηση κεφαλαίου και κερδών

Η Hellenic Cables «μπαίνει» στο αιολικό πάρκο Dunkerque Offshore - Η συμφωνία
Η Hellenic Cables θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια 32 χλμ. υποβρύχιων καλωδίων

Αυξημένο ενδιαφέρον για τη δημόσια προσφορά της FAIS GROUP – Οδεύει προς υπερκάλυψη δυο φορές
Σύμφωνα με έγκυρες χρηματιστηριακές πηγές η δημόσια προσφορά για την FAIS GROUP σχεδόν είχε καλυφθεί πριν το τέλος της δεύτερης ημέρας

Μηδένισε τη συμμετοχή του στην Alpha Bank ο Τζον Πόλσον
Ο Τζον Πόλσον πούλησε και τις υπόλοιπες 53 εκατ. μετοχές που είχε κρατήσει μετά την τελευταία πώλησή του στις 4 Μαρτίου.

Plenitude: Ξεκινά την κατασκευή νέου σταθμού ηλιακής ενέργειας 90MW στην Ισπανία
Η νέα μονάδα θα αναπτυχθεί σε έκταση περίπου 120 εκταρίων και θα συνδεθεί με το δίκτυο διανομής μέσω υπόγειας γραμμής μέσης τάσης μήκους 6 χλμ.

Karas (ΟΠΑΠ): Έρχονται νέες επενδύσεις στα καταστήματα - O ρόλος του Eurojackpot
Τι ανέφερε ο ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων στους αναλυτές

«Μηχανικοί στην πράξη» το νέο πρόγραμμα πρακτικής της Metlen
Πρακτική εργασία για ένα χρόνο προσφέρει στους απόφοιτους μηχανικούς η Metlen - Αναλυτικά οι προϋποθέσεις

Ισχυρό ενδιαφέρον για Alpha Bank και Ελλάδα στο συνέδριο της Morgan Stanley
Στο συνέδριο της Morgan Stanley τα hedge funds εξέφρασαν ικανοποίηση για την απόδοση των Ελληνικών τραπεζών και της Alpha Bank

Λύσεις αυτοπαραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας παρουσίασε η Greenvolt Next
H Greenvolt Next, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχε στην Renewable EnergyTech Expo που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Τι θα φέρει η κατάπαυση πυρός σε Eurobank και Πειραιώς - Όσα «είδε» η Goldman Sachs
Το αποτύπωμα για τις τράπεζες σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική κατέγραψε η Goldman Sachs