Η Bank of America Corp. προήγαγε 334 υπαλλήλους της σε γενικούς διευθυντές, 8% λιγότερους από το σύνολο του περασμένου έτους, σύμφωνα με άτομα με γνώση του θέματος που μίλησε στο Bloomberg.

Περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που προήχθησαν στον ανώτερο ρόλο ήταν γυναίκες ή έγχρωμοι, σηματοδοτώντας την τέταρτη συνεχή χρονιά που ιστορικά υποεκπροσωπούμενες ομάδες αποτελούσαν την πλειοψηφία, είπε ένας από τα άτομα.

Όπως και οι ανταγωνιστές της στη Wall Street, η Bank of America προσπαθεί να βελτιώσει τη διαφορετικότητα σε όλη την εταιρεία και στις ανώτερες θέσεις της. Οι μεγάλες τράπεζες έχουν δεσμευτεί να προωθήσουν περισσότερες γυναίκες και μειονότητες, μια ώθηση που εντείνεται καθώς ο ανταγωνισμός για κορυφαία ταλέντα θερμαίνεται σε ολόκληρο τον κλάδο.

Η εταιρεία με έδρα το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας ανέβασε 75 στελέχη στο επίπεδο του Γενικού Διευθυντή στην παγκόσμια εταιρική και επενδυτική τραπεζική μονάδα της. Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνει παγκόσμιες κεφαλαιαγορές, επενδυτική τραπεζική, εταιρική τραπεζική και υπηρεσίες συναλλαγών.

Η Bank of America διόρισε επίσης 64 νέους διευθυντές στις παγκόσμιες αγορές της. Δύο από τους 64 θα ανακοινωθούν την Τρίτη. Τα έσοδα σε αυτό το τμήμα, με επικεφαλής τον Τζιμ Ντεμάρ, βρίσκονται σε καλό δρόμο για να ανέβουν σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα, κάτι που θα ήταν ρεκόρ για ένα τέταρτο τρίμηνο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μπράιαν Μοϊνιχαν σε συνέδριο του κλάδου την περασμένη εβδομάδα. Η επενδυτική τραπεζική πηγαίνει επίσης καλύτερα από τους ανταγωνιστές , με εκτιμώμενες προμήθειες 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Citigroup Inc. προήγαγε 304 υπαλλήλους της σε γενικούς διευθυντές με το τμήμα αγορών να κερδίζει το μεγαλύτερο μερίδιο των προωθήσεων αμέσως μετά τις τιμές των συναλλαγματικών ισοτιμιών και νομισμάτων της τράπεζας που σημείωσαν το καλύτερο τρίτο τρίμηνο της τελευταίας δεκαετίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Γαλλία: Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου
Διεθνή |

Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στο Παρίσι

Στόχος η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στις γαλλικές εταιρείες από τους νέους αυστηρούς κινεζικούς κανόνες εισαγωγής που απαιτούν την ανταλλαγή τύπων και τεχνογνωσίας παραγωγής