Ένα ακόμη brand της Hilton κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα διευρύνοντας την παρουσία της διεθνούς αλυσίδας στη χώρα μας. Η Hilton ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη μιας συμφωνίας franchise με την εταιρεία Τσιλεδάκης Α.Ε για τη δημιουργία του Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον πλέον δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Κρήτης, τα Χανιά. Ανοίγει σήμερα έπειτα από εκτεταμένη ανακαίνιση και αποτελείται από 34 υψηλής αισθητικής δωμάτια.

Ξενοδοχεία: «Must See» προορισμός η Αθήνα – Τι δείχνει έρευνα των ξενοδόχων Αττικής και Αργοσαρωνικού

Ο Ανδρέας Κουκάς, διευθυντής ανάπτυξης της Ηilton στην Ελλάδα και στην Κύπρο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι μετά τα πρόσφατα openings στη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Ρόδο, αυτό το μπουτίκ ξενοδοχείο διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό μας στην αγορά και προσφέρει ακόμη μια επιλογή για τους επισκέπτες των ελληνικών νησιών. Έτσι, το Tapestry Collection by Hilton αποτελεί, μαζί με τα Conrad Hotels and Resorts, τα δυο brands της Hilton που κάνουν πλέον την είσοδό τους στην Ελλάδα. Παράλληλα, αυτή η προσθήκη σηματοδοτεί το πρώτο μας ξενοδοχείο που θα λειτουργεί όλο το χρόνο στην Κρήτη, επιτρέποντάς μας να καλύψουμε ένα ευρύτερο τμήμα της αγοράς».

Να σημειωθεί ότι η Hilton έχει παρουσία στη χώρα μας και με τέσσερα εμπορικά ξενοδοχεία της μάρκας Curio Collection by Hilton.

Ο Λάμπρος Τσιλεδάκης, ιδιοκτήτης της Τσιλεδάκης Α.Ε., δήλωσε: «Η άφιξη του Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton, ενισχύει τη σχέση μας με τη Hilton. Είναι μεγάλη μας χαρά να ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να φέρουμε το πρώτο ξενοδοχείο Tapestry Collection by Hilton στην Ελλάδα».

Το Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton, διαθέτει 34 δωμάτια, με σύγχρονο αστικό design. Στις επιλογές διαμονής συμπεριλαμβάνονται δύο penthouse σουίτες με ιδιωτική σάουνα και τζακούζι. Ακόμη, το ξενοδοχείο προσφέρει ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες μέσα από ένα κομψό εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα. Στις επιπλέον παροχές συμπεριλαμβάνονται και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένας χαλαρωτικός spa χώρος.

Η αυξανόμενη δυναμική του Tapestry Collection by Hilton

Το χαρτοφυλάκιο της Tapestry Collection by Hilton συνεχίζει να επεκτείνεται παγκοσμίως, ενώ περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 115 ξενοδοχεία σε 15 χώρες, όπως η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Οι επισκέπτες του Tapestry by Hilton και όλων των 22 εμπορικών σημάτων της Hilton επωφελούνται από το  πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Hilton Honors. Έτσι, περισσότερα από 173 εκατομμύρια μέλη που κάνουν κρατήσεις απευθείας με τη Hilton, έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν πόντους και να ξεκλειδώνουν προνόμια, για διαμονές στα ξενοδοχεία.

Η άφιξη του Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton, διευρύνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο του brand σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακολουθώντας τα πρόσφατα ανοίγματα στο Μπορντώ και τη Βενετία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες