Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων SWOT Hospitality ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Zetland Capital Partners LLP που εδρεύει στο Λονδίνο. Η Zetland Capital ανάθεσε στην SWOT Hospitality την διαχείριση του πολυτελούς ξενοδοχείου Lindian Village πλησίον της Ακρόπολης της Λίνδου, στο νησί της Ρόδου.

Το νεοαποκτηθέν παραθαλάσσιο resort της Zetland Capital που εξαγοράστηκε από την οικογένεια Σβυριάδη, αποτελείται από 188 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. Πρωταρχικός στόχος αυτής της νέας συνεργασίας, είναι μέσα από ένα πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του resort, η ένταξη του στο δυναμικό ενός διεθνώς αναγνωρισμένου brand ξενοδοχείων και η ανάδειξη του σε κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Zetland Capital, Αχμέντ Χαμντάνι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την οικογένεια Σβυριάδη η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της πρώτης μας επένδυσης στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εξαγορά συνάδει με την επενδυτική μας στρατηγική σε ξενοδοχεία με μοναδικές τοποθεσίες σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου. Παράλληλα  η στρατηγική αυτή ενισχύεται μέσα από την συνεργασία μας με ισχυρούς τοπικούς εταίρους όπως η SWOT Hospitality, καθώς και από την ισχυρή ζήτηση για ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας μετά την Covid-19».

Η SWOT Hospitality μέσα από αυτή τη σημαντική συνεργασία, συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής της, όσον αφορά το να καταστεί ένας αξιόπιστος εταίρος για θεσμικούς επενδυτές.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος  και εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality κ. Στέλιος Κουτσιβίτης «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη νέα συνεργασία που ξεκινάμε με τη Zetland Capital, καθώς ένας ακόμα κορυφαίος επενδυτής εμπιστεύεται στη SWOT την υλοποίηση του οράματός του, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα μας. Η SWOT Hospitality συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με το βλέμμα στραμμένο και σε άλλες μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός