Σε στάδιο συζητήσεων με εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC για την πώληση της 100% συμμετοχής της στην ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) βρίσκεται η Ideal Holdings, όπως ενημερώνει με σχετική επιστολή της το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: Ideal Holdings: Αισιοδοξία για τη δημόσια πρόταση στη Byte – Ο ρόλος του Σπ. Βυζάντιου

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει : «Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσίευμα του Τύπου, με τίτλο «Φήμες για ντηλ μεταξύ Ιντεάλ και 3Ε (Coca cola) σχετικά με την εταιρία παραγωγής premium αναψυκτικών Three cents!», ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων με εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC για την πώληση της 100% συμμετοχής της στην ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents)».

«Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει υπογραφεί καμία οριστική και δεσμευτική συμφωνία μεταξύ των μερών, για την πώληση αυτή», διευκρινίζει η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης: Ideal Holdings: Δύο νέα deals μέσα στο 2022 – Τι λέει ο Λ. Παπακωνσταντίνου

«Εφόσον οι συζητήσεις τελεσφορήσουν και υπογραφεί συμφωνία μεταξύ των μερών, η εταιρεία μας θα δημοσιεύσει άμεσα σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, με την οποία θα ενημερώνει με σαφήνεια, τους μετόχους της και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό, για την όποια συναλλαγή», καταλήγει η ανακοίνωση της Ideal Holdings.

Ποια είναι η Three Cents

Η πρωτοποριακή εταιρεία premium mixers & tonics ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 στη Μεγάλη Βρετανία από τους Βασίλη Καλαντζή, Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο και Γιώργο Τσιρίκο, με στόχο να προσφέρουν στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης ένα premium και διαφορετικό προϊόν.

Τα προϊόντα της εταιρείας Three Cents εξάγονται σε περισσότερες από 34 χώρες και το 2022 αναμένεται οι πωλήσεις στο εξωτερικό να υπερβούν τις πωλήσεις στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Οι πωλήσεις της εταιρείας για 2021 ανήλθαν σε 7,7 εκατ. ευρώ, ενώ το EBITDA διαμορφώθηκε σε 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης