Έχοντας ήδη τον τίτλο της πιο ..πεινασμένης μετοχής στον Nasdaq (NASDAQ:PTON) με απώλειες άνω του 90% (!) από την πρόσφατη εισαγωγή της στο ταμπλό, η -πλέον- 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων κεφ/ση Peloton φαίνεται να σταθεροποιείται πέριξ των 10 δολαρίων, χτίζοντας μια υποστηρικτική βάση στα 8-8,50.

Και μάλιστα, την Παρασκευή οι αγοραστές επέμειναν με καλούς όγκους, κλείνοντάς την οριακά πάνω από τα 11,50, που οριοθετούν τον σχηματισμό συσσώρευσης, και από όπου ανοίγει ο δρόμος για τα 14,60. Η στήριξη φαίνεται προς το παρόν στα 10,10, με έξοδο κάτω από 8,60 σε κλείσιμο εβδομάδας.

Η εταιρεία παραμένει να χάνει κύκλο εργασιών, με το πιο πρόσφατο -23,61% σε ετήσια βάση και κάτω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, και πάντα σε περιοχή ζημιών στα 325 εκατ. δολάρια, με τα συνολικά για το 2022 έως τώρα κοντά στο 1,5 δισεκατομμύριο.

Σε μακρινό ορίζοντα και πέρα από το κερδοσκοπικό παιχνίδι, η εταιρεία έχει μακρύ δρόμο ώστε να αποδείξει ότι δεν θα πτωχεύσει, και η κατακρήμνιση της μετοχής δεν ήρθε τυχαία εξαιτίας της απογοήτευσης των μετόχων που λανθασμένα την εμπιστεύτηκαν.

Το βήτα της αγγίζει το 1,43 (με Nasdaq), με ιστορική και τεκμαρτή μεταβλητότητα (vega) 116% και 134% και percentile 98%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News