Μετά από αψιμαχίες στις πρώτες ώρες της συνεδρίασης, οι λίγοι αγοραστές κατέθεσαν τα όπλα και άφησαν τον Γενικό Δείκτη να πλαγιολισθήσει προς τις 880 μονάδες. Και παρά το γεγονός πως η συναλλακτική δραστηριότητα ήταν μέτρια, καμία μετοχή δεν κινήθηκε επιθετικά, με την πλειοψηφία βεβαίως να σημειώνει απώλειες.

Η δεύτερη στη σειρά πτωτική ημέρα επιβεβαιώνει την ύπαρξη αντίστασης στις 900 μονάδες, όπου και συνετελέσθη ένα άδειασμα τίτλων με μεγάλους τζίρους, ρίχνοντας βενζίνη στη φωτιά του πτωτικού σεναρίου. Συν αυτώ, το εξαιρετικό μακροοικονομικό δεδομένο εξ ΗΠΑ σχετικά με τη σημαντικά μειωμένη παρατήρηση του εκείθεν πληθωρισμού φαίνεται να θάβεται κάτω από τόνους διστακτικότητας, με την υφεσιακή πανώλη να μην έχει παρέλθει και το σύνολο των Χρηματιστηρίων να συνεχίζουν αδύναμα.

Το βάρος χθες πήραν οι τράπεζες με πρωταγωνιστή τα 16 εκατ. ευρώ της ΕΤΕ εν μέσω ανταλλαγής πακέτων, ενώ και ΟΤΕ-ΟΠΑΠ εμφανίστηκαν χωρίς ορέξεις για κάτι αξιόλογο.

Παραμένουμε να βλέπουμε τις 865 μονάδες σαν πρώτη ζώνη υποδοχής στην πτώση, με το 880 να στέκει το πιο κοντινό επίπεδο στήριξης που κράτησε εξάλλου και ενδοσυνεδριακά δύο φορές.

Διαβάστε όλα τα νέα για το χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα, πώς κινήθηκε ο γενικός δείκτης και τεχνική ανάλυση γενικού δείκτη.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News