Στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, που ξεκινούν κινητοποιήσεις, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Λαμία fm1”, ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την επίσκεψή του χθες στη Στυλίδα της Φθιώτιδας, κατά την οποία ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών του πρόσφερε κάδρο στο οποίο εικονίζεται ο ίδιος σε παλαιότερες κινητοποιήσεις με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι το κάδρο αυτό κοσμεί ήδη τα γραφεία του κόμματος στον Περισσό και πρόσθεσε.

ΛΑΡΚΟ: Πολλαπλάσια η συνολική προσφορά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – AD HOLDINGS έναντι των Ιρλανδών

«Η ΛΑΡΚΟ είναι χρυσωρυχείο»

«Είναι ένας μεγάλος αγώνας, ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Είμαστε στο πλευρό τους, εγώ είμαι πάντα στο πλευρό τους. Έχω πάρα πολύ σημαντικούς δεσμούς με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ήδη από πολύ παλιά, από το 1977, από την πρώτη μεγάλη απεργία που κράτησε πάνω 100 μέρες και που στέφθηκε τότε με επιτυχία. Η ΛΑΡΚΟ είναι χρυσωρυχείο για την περιοχή μας, για τον νομό μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Σε μία εποχή που το νικέλιο έχει φτάσει στα ύψη και θα μπορούσε να είναι κερδοφόρα η ΛΑΡΚΟ και όχι μόνο να ζει τους 1500 εργαζόμενους που είναι στη Λάρυμνα και αλλού, όπως στην Κοζάνη που έχει μεταλλεία και εργοστάσια η ΛΑΡΚΟ. Θα μπορούσε να ζήσει την ελληνική οικονομία στην ουσία και να τη στηρίξει», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα