Στους 1.026 ανέρχονται οι δικαιούχοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της πληρωμής των 24. 893.754,87 ευρώ που πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 9 έως τις 25 Ιανουαρίου 2023.

Ειδικότερα, οι πληρωμές αφορούν ανειλημμένες υποχρεώσεις σε επενδυτικά προγράμματα, προγράμματα της μελισσοκομίας, επιχειρησιακά προγράμματα φρούτων και δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 -2020.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα δικαιολογητικά για τη συνδεδεμένη στην αιγοπροβατοτροφία

Έτσι, οι δικαιούχοι είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους για το πρόγραμμα των νέων αγροτών, τα σχέδια βελτίωσης, τους γενετικούς πόρους, τα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα όπως προστασία της άγριας ορνιθοπανίδας, του Κομφούζιο, της καταπολέμησης ζιζανίων σε ορυζώνες, τη ντιτρορύπανση κ.ά

Επίσης, πληρωμές έγιναν για τις ομάδες τοπικής δράσης Leader, τη σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών, την τεχνική βοήθεια, καθώς και σε υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και δασοκομίας, τα μεταφορικά και ΦΠΑ νησιών Αιγαίου καθώς και το μέτρο της πρόωρης συνταξιοδότησης κ.ά.

Δείτε αναλυτικά το αρχείο των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO
ΕΕ: Οι «μαύρες» και οι «γκρίζες» αθέμιτες εμπορικές πρακτικές – Τα κύρια ευρήματα
AGRO |

Οι «μαύρες» και οι «γκρίζες» αθέμιτες εμπορικές πρακτικές – Τα κύρια ευρήματα

Ως μέρος των προτάσεών της για την ενίσχυση της θέσης των αγροτών στην αλυσίδα τροφίμων, η Κομισιόν θα προτείνει νέους κανόνες για τη διασυνοριακή επιβολή κατά των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών