Αύξηση του τζίρου κατά 1,54% στα 20,28 εκατ. ευρώ από 20,6 εκατ. ευρώ κατέγραψε ο όμιλος SATO που ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2022. Τα μεικτά κέρδη του ομίλου μειώθηκαν στα 8,67 εκατ. από 8,7 εκατ. το 2021.

Τα μακροπρόθεσμα δάνεια , την 31.12.2022 ανερχόταν σε € 1.409 χιλ. , έχουν ταξινομηθεί ως βραχυπρόθεσμος δανεισμός λόγω του γεγονότος ότι συνολικό ποσό € 9.094 χιλ. από τα μακροπρόθεσμα δάνεια έχουν γίνει ληξιπρόθεσμα και οι Τράπεζες δεν έχουν παράσχει επιστολή απαλλαγής.

SATO: «Μπαίνει» και στα δάπεδα – Τι απόφασισε η έκτακτη Γ.Σ.

Την 18/9/2019 επετεύχθη Συμφωνία Εξυγίανσής-μεταβίβαση επιχείρησης , την επικύρωση της οποίας, σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007, όπως ισχύει, την οποία κατάθεσε η Εταιρεία ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Στις 20/11/2019 δικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εν λόγω αίτηση. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν προέβη σε απόφαση επί του αιτήματος της Εταιρείας, η οποία αναμένεται να εκδοθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Με την προσδοκία ότι στο έτος 2023 στην Ελλάδα θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία,  η διοίκηση του ομίλου, όπως αναφέρεται στην ετήσια οικονομική έκθεση του 2022 στοχεύει: μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της Συμφωνίας Εξυγίανσης , να επιτύχει την ομαλή συνέχιση της τρέχουσας δραστηριότητας της Εταιρείας και της θυγατρική της , την πλήρης λειτουργία των παραγωγικών της εγκαταστάσεων και τη διατήρηση όλων των υφιστάμενων θέσεων εργασίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βόρεια Μακεδονία: Γενικευμένες αντιδράσεις για το «Μακεδονία» της νέας προέδρου
Επικαιρότητα |

Βόρεια Μακεδονία: Γενικευμένες αντιδράσεις για το «Μακεδονία» της νέας προέδρου

Σε περίπτωση που κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνεχίσουν να αποκαλούν τη χώρα τους «Μακεδονία», θα χαθεί χρόνος και πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο στην προσπάθεια εξομάλυνσης των όποιων εντάσεων.