Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA που έλαβε χώρα στη Νιόν, τα μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πήραν διάφορες σημαντικές αποφάσεις, μεταξύ αυτών για τον ορισμό της OPAP Arena ως έδρας του τελικού του Europa Conference League το 2024.

Champions League: Ο Τσέφεριν έβαλε στο… τραπέζι το salary cap

Επιπλέον μπήκε όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση, ένα όριο κατά το οποίο, οι σύλλογοι θα μπορούν να αποπληρώσουν μια μεταγραφή μέσα σε πέντε χρόνια. Αυτό που ίσχυε μέχρι στιγμής ήταν πως οι ομάδες έπρεπε να αποπληρώσουν τους άλλους συλλόγους μέσα στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραφε ο παίκτης.

Κάπως έτσι οι σύλλογοι θα μπορούν να πάρουν μια πενταετή επέκταση αποπληρωμής, αν ο παίκτης υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο (η επέκταση θα ισχύει από την πρώτη μέρα του νέου συμβολαίου), με τον κανονισμό αυτό να πρόκειται τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Να σημειωθεί πως η αλλαγή αυτή δεν θα επηρεάσει περιπτώσεις όπως του Μιχάιλο Μούντρικ και του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι οι οποίοι υπέγραψαν στην ομάδα του Λονδίνου συμβόλαιο μέχρι και το 2031 και οι μπλε θα μπορούν να αποπληρώσουν τις πρώην ομάδες τους μέχρι τότε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι