Ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώνει «το γάντι», που του πέταξε – στο «παραπέντε» του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρέμβαση Τσίπρα: Ο Κασσελάκης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», αναμένεται να πει στο κλείσιμο της ομιλίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ηχηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Κασσελάκης αναμένεται, στο τέλος της ομιλίας του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, να προκηρύξει εσωκομματικές εκλογές και να ζητήσει από τα μέλη του κόμματος την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

«Είμαστε εδώ για να σημάνουμε την προοδευτική αντεπίθεση», υπογράμμισε στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Κασσελάκης, που ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος.

«Είμαστε η δύναμη που θέλει και μπορεί να κάνει πράξη τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή στην Ελλάδα», προσέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τόνισε ότι πρέπει να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή Αριστερά και να συνεργαστεί τόσο με τις προοδευτικές δυνάμεις όσο και με τους Πράσινους.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε λόγο για υπονόμευση του κράτους δικαίου και χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα το «success story» της ελληνικής οικονομίας.

«Η Ελλάδα παραμένει τελευταία στις επενδύσεις ως προς το ΑΕΠ», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας «παραμένει το ίδιο με εκείνο πριν από τη χρεοκοπία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα