Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με ποιος απέσπασε τις ηχητικές καταγραφές και μόνταρε τις συνομιλίες του μοιραίου σταθμάρχη, την επόμενη ημέρα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, που άφησε πίσω της 57 νεκρούς, με την αντιπολίτευση να συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης, στη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης μομφής που κατέθεσαν κατά της κυβέρνησης, καταλογίζοντάς τους ότι εργαλειοποιούν την τραγωδία.

«Θέλω να τους απαντήσω για ακόμα μια φορά ότι η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη στα δικά σας προβλήματα. Αυτό το οποίο μας ζητήσατε και μας ζητάτε είναι να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα και απ’ αυτόν το στόχο δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε πολίτες στο Μοσχάτο.

Την ίδια ώρα, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν στη Δικαιοσύνη το θέμα των μονταρισμένων συνομιλιών.

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα μεταβεί την Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως ο ίδιος δήλωσε, προκειμένου να ζητήσει τη διερεύνηση των στοιχείων που προκύπτουν από το δημοσίευμα του «Βήματος» σχετικά με τις μονταρισμένες συνομιλίες.

Παράλληλα, και ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει, το επόμενο χρονικό διάστημα, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη διαρροή των ηχητικών ντοκουμέντων από τη μετωπική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη», δήλωσε την Παρασκευή ο βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος ήταν και στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Σε θέσεις μάχης για τις Ευρωεκλογές

Εν τω μεταξύ, με τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να βρίσκονται προ των πυλών, μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μοσχάτο όπου πραγματοποίησε περιοδεία, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι δεν είναι καιρός για «εκλογές της αδιαφορίας», όπως είχε πει και στην ομιλία του στη Βουλή.

Πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την ανατροπή στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης στοχεύει σε μία αναμέτρηση σώμα με σώμα με τη ΝΔ, την ενίσχυση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα