Καταψήφισε με ποσοστό 95,76%, η πλειοψηφία των μετόχων της γενικής συνέλευσης της REDS την έγκριση της έκθεσης διαχείρισης για τη χρήση του 2020 των προηγούμενων μελών του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής της Ελλάκτωρ, ενώ αντίθετα ενέκρινε την απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών.

Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο πρότεινε στο σώμα των μετόχων να μην εγκρίνουν την έκθεση διαχείρισης του 2020 για την περσινή χρήση.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της REDS, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, το διοικητικό συμβούλιο ζητά τη μη απαλλαγή της προηγούμενης διοίκησης, ενόψει αξιώσεων της εταιρείας κατά μελών της για ζημίες που προκάλεσαν με πράξεις ή παραλείψεις τους στην εταιρεία ή και συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της διενέργειας και εν εξελίξει ελέγχου, οι οποίες είτε έχουν ασκηθεί, είτε θα ασκηθούν στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, η πρόταση της διοίκησης εντάσσεται στο πλαίσιο ανάλογης απόφασης της διοίκησης της μητρικής Ελλάκτωρ, την οποία κι ενέκρινε η γενική συνέλευση μετόχων. Πάντως ο πρόεδρος της REDS διευκρίνισε ότι «μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι από τους ελέγχους».

Συμπεριέλαβε πάντως στα θέματα και «την προσφυγή της Ελλάκτωρ στη Δικαιοσύνη για μία από τις συμβάσεις της προηγούμενης διοίκησης που αφορούσε στη REDS».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις