«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για πολλαπλά πύρινα μέτωπα, με τις φωτιές στη Σαλαμίνα, Χαλκίδα και Αργολίδα να μαίνονται.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, η φωτιά στην Αργολίδα είναι προ του χωριού και κινείται με ταχύτητα. Τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα κάνουν συνεχείς ρίψεις πάνω από το χωριό ώστε να την ανακόψουν και να μην προχωρήσει, ενώ έχει δοθεί εντολή για πλήρη εκκένωση του χωριού Γκάτζια.

Νωρίτερα, ηλικιωμένοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να τους παραλάβει λεωφορείο του Δήμου Επιδαύρου και να τους μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Χαλκίδα

Όσον αφορά στην πυρκαγιά που καίει στη Χαλκίδα, η φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Βαθροβούνι. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή, ενώ καπνοί έχουν σκεπάσει το κέντρο της πόλης.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν καθώς στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 22 οχήματα και δύο ελικόπτερα και  έξι αεροσκάφη.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

Σε ύφεση οι φωτιές σε Σαλαμίνα και Ζάκυνθο

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, σε ύφεση είναι οι φωτιές που ξέσπασαν νωρίτερα σήμερα στη Σαλαμίνα και τη Ζάκυνθο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».