Eιδικές τιμές και εκπτώσεις διαμονής προσφέρουν τα μέλη της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος στους νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, θέλοντας να πει το δικό της ευχαριστώ σε όλους εκείνους που εδώ κι ενάμιση χρόνο δίνουν τη μάχη της πρώτης γραμμής, μέσα στα νοσοκομεία, ενάντια στον Covid-19.

Ειδικότερα, η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, το οποίο προβλέπει μειωμένες τιμές διαμονής στους νοσηλευτές-μέλη της Ένωσης, ως ελάχιστη αναγνώριση της υπεράνθρωπης προσπάθειας που καταβάλλουν, για την προάσπιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας. Σε όλους εκείνους, οι οποίοι πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερβαίνουν εαυτόν, προκειμένου να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων τους.

Μιλώντας για την προσφορά διαμονής της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. απέναντι στη νοσηλευτική κοινότητα της χώρας, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτης Τοκούζης, λέει: «Η πρωτοβουλία αυτή της Συνομοσπονδίας μας αποτελεί την έμπρακτη, ελάχιστη αναγνώριση του έργου όλων αυτών των απλών, καθημερινών ανθρώπων, που με τη στάση τους παραδίδουν μαθήματα ζωής και ψυχικού σθένους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες