H εταιρεία ταξιδιών πολυτελείας Belmond συνεργάστηκε με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Wes Anderson στο τελευταίο πρότζεκτ της: την αναβίωση ενός βρετανικού βαγονιού Pullman της δεκαετίας του 1950 για κινηματογραφικές ταξιδιωτικές περιπέτειες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ γνωστός για τη λεπταίσθητη και ιδιοσυγκρασιακή αισθητική του και τη συμπάθεια που τρέφει στο να εντάσσει στις κινηματογραφικές ταινίες του δράση σε συρμούς,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belmond (@belmond)


Η αποκλειστική κινηματογραφική συνεργασία καλεί τους επισκέπτες-ταξιδιώτες να βιώσουν μια εμπειρία μέσω αναπαράστασης του «χρυσού αιώνα» των ταξιδιών ενώ απολαμβάνουν ομορφιά μέσα από την ασυνήθιστη ματιά του Αμερικανού σκηνοθέτη. Ωσάν να εισέρχεται κανείς σε ένα από τα ευφάνταστα κινηματογραφικά σκηνικά του Anderson, κυριαρχούν τολμηρές γραμμές, σύνθετα μοτίβα, ζωντανά χρώματα και συναισθήματα νοσταλγίας. Τοίχοι με ξύλινη επένδυση, διακοσμημένοι με συμμετρική μαρκετερί και ταπετσαρίες με περίτεχνα μοτίβα επιδέξια κατευθύνουν το μάτι προς το παστέλ ροζ ταβάνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belmond (@belmond)

«Είχα συχνά την τύχη να επινοήσω διαμερίσματα βαγονιών και βαγόνια στις ταινίες μου» είπε ο Wes Anderson. «Κατά συνέπεια, είχα μεγάλη προθυμία να κάνω κάτι καινούργιο ενώ θα συμμετείχα επίσης στη διαδικασία συντήρησης που συνοδεύει όλα τα κλασικά πρότζεκτ τρένων της Belmond. Κρατούν ζωντανό κάτι ξεχωριστό. Ένα είδος ταξιδιών που κινδυνεύει, το οποίο εντούτοις ταιριάζει πολύ στην εποχή μας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus