Η πρωτοποριακή υπηρεσία

Το Coinbase, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον ιστότοπο ενημέρωσης Decrypt, βρίσκεται στη διαδικασία δοκιμής μιας νέας υπηρεσίας.

H νέα υπηρεσία, απαιτεί συνδρομή και θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αγοραπωλησίες κρυπτονομισμάτων με μηδενικές χρεώσεις.

Οι αναφερόμενες χρεώσεις είναι τα τέλη, με τα οποία επιβαρύνει το ανταλλακτήριο. Οι χρεώσεις spread (spread fees) συνεχίζουν να ισχύουν.

Τα νέα διέρρευσαν εχθές Τετάρτη 3 του μηνός, καθώς ορισμένοι χρήστες του Coinbase έλαβαν πρόωρα πρόσβαση στην Βeta έκδοση της υπηρεσίας, η οποία ονομάζεται «Coinbase One». Οι τυχεροί χρήστες δημοσίευσαν στιγμιότυπα οθόνης στο Twitter του επερχόμενου προϊόντος.

Σ’ ένα από τα στιγμιότυπα οθόνης που δημοσιεύτηκαν αναφέρθηκε η εξής δήλωση: “Απολαύστε μηδενικές χρεώσεις σε απεριόριστες συναλλαγές. Μπορεί να εξακολουθεί να ισχύει μια διαφορά τιμής.”

Οι δηλώσεις του ανταλλακτηρίου

Το ανταλλακτήριο Coinbase δήλωσε στον γνωστό ιστότοπο Decrypt ότι πράγματι εργάζεται για την παροχή μίας τέτοιας υπηρεσίας και ότι θα είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγους χρήστες για αρχή. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο θα κοστίζει η συνδρομητική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ανταλλακτηρίου ανέφερε: “Ως Coinbase, ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε ένα προϊόν συνδρομής για τους πελάτες μας. Οι συμμετέχοντες της δοκιμαστικής ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν, να πουλήσουν και να μετατρέψουν ψηφιακά νομίσματα στην πλατφόρμα Coinbase χωρίς χρέωση. Η χρέωση αφορά σε τέλη της Coinbase, οι χρεώσεις spread (spread fees) συνεχίζουν να ισχύουν. Πάντα προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για το πώς μπορούμε καλύτερα εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με διαφορετικούς τρόπους».

Συνέχισε προσθέτοντας:

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμα σε πρώιμα στάδια, οπότε τα πάντα, σχετικά με το μελλοντικό προϊόν, θα διαμορφωθούν από τα σχόλια που λαμβάνουμε από τους χρήστες μας».

Μία αξιολόγηση του Coinbase

Γενικώς το ανταλλακτήριο προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Τον προηγούμενο μήνα (12 Οκτωβρίου), ανακοίνωσε την επέλευση της πλατφόρμας του για αγοροπωλησίες NFT. Η λίστα αναμονής για τη νέα υπηρεσία ξεπέρασε τις 1,4 εκατομμύρια εγγραφές μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, μετά την επίσημη ανακοίνωση της επικείμενης έναρξης. Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, το Coinbase NFT, που θα ανοίξει πριν από το τέλος του έτους, «θα επιτρέπει το minting (δηλαδή δημιουργία), την αγορά και πώληση, την προβολή και εύρεση NFT με τον ευκολότερο τρόπο».

Επίσης αποτελεί  το πρώτο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που εισήχθη στο χρηματιστήριο του Nasdaq.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News