Μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία και να επαναφέρουν πλήρως την ηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Αυτό αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ σε νέα ανακοίνωση του.

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι ζημιές σε 8 γραμμές, με τις περισσότερες εκκρεμότητες να αφορούν αυτή την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι.

Τέλος, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα