Τα Betarades Guests συνεχίζονται και αυτή τη φορά Θοδωρής και Αριστοτέλης συνάντησαν στο “κλουβί” του Κορυδαλλού τον απολαυστικό Τάσο Πάντο. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο “Ριπάντο” διηγείται μοναδικές ιστορίες από την ποδοσφαιρική του καριέρα, μιλάει για τη μεταγραφή και την καθιέρωση του στον Ολυμπιακό, για τους Νίκο Αλέφαντο, Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Με το μοναδικό του χιούμορ αποκαλύπτει πως βγήκε το παρατσούκλι “Ριπάντο”, πως κατάφερε να “σβήσει” τον Ρομπίνιο στον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τον φιλικό αγώνα Φίλοι Ρονάλντο vs Φίλοι Ζιντάν. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγάπη που του έδειξε ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά και στο συγκλονιστικό ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ και το τετ-α-τετ με τον Μπουφόν.Το Betarades.gr αποτελεί το μεγαλύτερο ενημερωτικό σάιτ στην Ελλάδα για Στοίχημα, με καθημερινή ενημέρωση σε όλους τους τομείς, όπως προγνωστικά, livescore, συνεντεύξεις, podcasts, αναλύσεις αγώνων και τα καλύτερα review όλων των Νόμιμων Στοιχηματικών Εταιρειών αλλά και πλήρης οδηγός για το Online Καζίνο .

“Ο κόσμος μου έδινε πάντα δύναμη”

Ένας ποδοσφαιριστής που έδινε τη ψυχή του σε κάθε παιχνίδι και κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που ο ίδιος δεν θα ξεχάσει ποτέ, ενώ όπως αποκαλύπτει στους Θοδωρή και Αριστοτέλη η αγάπη του κόσμου ήταν πάντα η δύναμη του: “Το ποδόσφαιρο είναι ένα λαϊκό άθλημα. Ο κόσμος ήθελε να βρει έναν λαϊκό ήρωα και τον βρήκε σε μένα. Του άρεσε το πως ξεκίνησα και που έφτασα και το πάθος που έδειχνα σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα. Έχω αναπτύξει μια τρομερή σχέση με τον κόσμο και μου έδινε πάντα δύναμη”.

Το τετ-α-τετ με τον Μπουφόν

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα ερασιτεχνικά της Αθήνας, το Ψυχικό ήταν η πρώτη του ομάδα για να ακολουθήσει ο δανεισμός στον Διόνυσο και στη συνέχεια η επιστροφή στο Ψυχικό. Έπειτα από χιλιάδες δοκιμαστικά, στον δρόμο του έρχεται η αγαπημένη του Προοδευτική, για να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός και το ντεμπούτο του με τους “ερυθρόλευκους” στο Τσάμπιονς Λιγκ: “Το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό ήταν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεύτερο ματς κόντρα στη Γιουβέντους στη Ριζούπολη. Ανέβηκα πολύ γρήγορα σαν ποδοσφαιριστής. Από Σέρρες και Καβάλα ξαφνικά βρέθηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Μπουφόν και τη Γιουβέντους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν βρέθηκα απέναντι από τον Μπουφόν. Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου. Τον κοιτάω, με κοιτάει, πήγα να τελειώσω τη φάση και δεν είχα δύναμη να χτυπήσω την μπάλα. Λύγισα συναισθηματικά. Είπα τι κάνω εγώ εδώ;”

Το… σβήσιμο του Ρομπίνιο

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ, το πως κατάφερε να “σβήσει” τον Ρομπίνιο στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τάσο Πάντο να διηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο αυτή τη στιγμή: “Βρισκόμουν εκτός πλάνων εκείνη την περίοδο, ωστόσο είχαμε απουσίες και από την απραξία βρέθηκε να παίζω κόντρα στη Ρεάλ. Ήμουν των ειδικών αποστολών. Πήρα τεράστια δύναμη από τον κόσμο και περίμενα πάντα την ευκαιρια. Δούλευα σκληρα στις προπονησεις. Σε μια διεκδικηση με τον Ρομπινιο, του κάνω τάκλιν, σηκώνομαι τον κοιταω και του λεω σημερα θα σε… Με κοιταει απορημένος και έμεινε έτσι στον κοσμο οτι έσβησα τον Ρομπίνιο”.

Φίλοι Ρονάλντο vs Φίλοι Ζιντάν

Ο Τάσος Πάντος μίλησε και για τον φιλικό αγώνα Φίλοι Ρονάλντο vs Φίλοι Ζιντάν στον οποίο συμμετείχε και διηγείται με έναν μοναδικό τρόπο την εμπειρία του: “Κληθήκαμε με τον Λούα Λούα σε αυτό το φιλικό που διεξήχθη στο “Ροσαλέδα”. Στην αρχή ήμουν Φίλος Ρονάλντο αλλά περίσεψα και πήγα στους Φίλους Ζιντάν, όπου είχαμε προπονητή τον Αγκίρε. Εγώ νομιζα οτι επαιζα σε διηπειρωτικό, μου έβγαιναν κάτι τρομερά πράγματα, τακουνάκια και άλλες απίστευτες ενέργειες”.

Το παρατσούκλι Ριπάντο

Ο Κώστας Πάντος δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το πως βγήκε το γνωστό σε όλους παρατσούκλι “Ριπάντο”, με τον ίδιο να απαντάει: “Γυρίζοντας από το αξέχαστο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή για την τελευταία αγωνιστική, ήμασταν στο αεροπλάνο και ο Κώστας Σαμοθράκης κάνει ρεπορτάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν το πρώτο μου πρωτάθλημα δεν θα το ξεχάσω ποτέ έτσι πως ήρθε. Ξαφνικά πήρε συνέντευξη από τον Ριβάλντο που καθόταν μπροστά μου και μόλις ήρθε σε μένα του λέω μίλησες με τον Ριβάλντο; Ε τώρα θα μιλήσεις και με τον Ριπάντο”.

Τα παραπάνω είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια της απολαυστικής συνέντευξης του Τάσου Πάντου στο Betarades.gr. Δείτε το βίντεο για ξεκαρδιστικές ιστορίες με τον Νίκο Αλέφαντο, για τις εμπειρίες του από τα ευρωπαϊκά ματς κόντρα σε Γιουβέντους και Λίβερπουλ, το πέρασμα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για το ποιος ήταν ο αγαπημένος του προπονητής στον Ολυμπιακό!

Sponsored article

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport