Θέλεις φωτογραφίες καθαρές σαν κρύσταλλο, αλλά και μπαταρία που αντέχει στα δύσκολα. Θέλεις μνήμη που να χωράει τις αναμνήσεις και τις δεκάδες εφαρμογές σου, αλλά και επεξεργαστή που θα μπορεί να τις σηκώσει όλες. Και φυσικά, θέλεις να απολαύσεις τις επαναστατικές δυνατότητες του 5G. Ευτυχώς για εσένα, τα smartphones του 2022 τα έχουν όλα – και σε μια ευρεία γκάμα τιμών, που εξασφαλίζει ότι θα βρεις κάτι κατάλληλο για τον προϋπολογισμό σου.

Θα τα βρεις όλα – και πολλά περισσότερα – στο shopflix.gr, ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία κατηγοριών και προϊόντων τα οποία θα παραλάβεις εγγυημένα στον ακριβή χρόνο παράδοσης που θα δεις στην πλατφόρμα, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.. Και αν τα τοποθετήσεις στο καλάθι σου πριν την Κυριακή του Πάσχα, τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν – όπως και σε κάθε άλλη αγορά άνω των 40€.

Ας δούμε τα καλύτερα.

Apple iPhone 13 Pro 5G 6GB 256GB

Η ναυαρχίδα των ναυαρχίδων έρχεται με τη μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα κάμερας που έγινε ποτέ. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ευφυές λογισμικό, καθεμιά από τις τρεις κάμερες μπορεί να κάνει τα πάντα, από μακροφωτογραφία έως ευρυγώνιες λήψεις και από οπτικό ζουμ 3x έως τηλεφακό, αποδίδοντας στο έπακρο μέρα και νύχτα – ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να τραβήξεις βίντεο 4K κινηματογραφικού επιπέδου. Η οθόνη Super Retina XDR 6,1 ιντσών με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz δεν μοιάζει με τίποτα που έχεις δει μέχρι σήμερα, ενώ σε συνδυασμό με την ολοκαίνουργια 5-πύρηνη GPU δημιουργεί μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης.

Παντοδύναμο chip και μπαταρία, τεχνολογία 5G, ισχυρή προστασία του απορρήτου σου, βιωσιμότητα, διαχρονικότητα και αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα συμπληρώνουν το κάδρο μιας συσκευής που δύσκολα συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM:6 GB

Μέγεθος Οθόνης: 6,1 ίντσες

Κύρια Κάμερα: Triple 12MP & 12MP & 12MP

Selfie Κάμερα: 12MP

Αγόρασέ το.

Samsung Galaxy A52s 5G 6GB 128GB

Το δυνατό χαρτί της Samsung – που βρίσκεται σε προσφορά – προσφέρει προηγμένη συνδεσιμότητα 5G για πρωτόγνωρες ταχύτητες από το scrolling μέχρι το streaming, και ευκρίνεια που συναρπάζει χάρη στην FHD+ Super AMOLED οθόνη 6,5 ιντσών που αγγίζει τα 800 nits – και προστατεύει τα μάτια σου από το blue light. Κάθε φωτογραφία ζωντανεύει μέσα από την τετραπλή κύρια κάμερα των 64MP, αλλά και τα εντυπωσιακά εφέ, φίλτρα και λειτουργίες. Η μπαταρία των 4500mAh μπορεί να αντέξει έως και δυο ημέρες, αλλά και να φορτίσει έως το 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Με ανθεκτική σχεδίαση (πιστοποίηση IP67 σε νερό) και ισχυρή πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων Samsung Knox για την προστασία των δεδομένων σου, θα σε συνοδεύει για καιρό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Μέγεθος Οθόνης: 6,5 ίντσες

Κύρια Κάμερα: Quad 64MP & 12MP & 5MP &5MP

Selfie Κάμερα: 32MP

Αγόρασέ το.

Xiaomi Poco F3 5G 6GB 128GB Night Black

Το «θηρίο» της Xiaomi είναι εδώ. Το πιο ισχυρό Poco μέχρι στιγμής, με flagship επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870 και σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις, τρέχει με ταχύτητες 5G και Wi-Fi 6. Η μεγάλη μπαταρία 4520mAh φορτίζει έως 100% σε 52 λεπτά με ταχεία φόρτιση και έχει αντοχές που ξαφνιάζουν, ενώ η οθόνη E4 AMOLED display, με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz προσφέρει μέγιστη απόκριση, ευκρίνεια ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φως και 1300 nits μέγιστη φωτεινότητα.

Η τριπλή AI κάμερα συνδυάζει προηγμένο software με αναβαθμισμένο hardware για λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε συνθήκη και τα τριπλά μικρόφωνα, που λαμβάνουν ήχο 360° επιτρέπουν την καταγραφή πανοραμικού surround ήχου και σου δίνουν τη δυνατότητα να εστιάσεις σε εκείνα που όντως θέλεις να ακούσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Μέγεθος Οθόνης: 6,67 ίντσες

Κύρια Κάμερα: 48MP & 8 MP & 5MP

Selfie Κάμερα: 20MP

Αγόρασέ το.

Oneplus 9 Pro 12GB 256GB 5G

Κομψότατο και εξοπλισμένο με ταχύτατο επεξεργαστή 5G και τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 888, το Oneplus 9 Pro ξεχωρίζει πρώτα από όλα χάρη στην αποκλειστική κάμερα Hasselblad για κινητά και τις αμέτρητες καινοτομίες που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένης της βαθμονόμησης του φυσικού χρώματος. Η λειτουργία Hasselblad Pro, εμπνευσμένη από τις φωτογραφικές μηχανές της εταιρείες προσφέρει έλεγχο ακριβείας, πλήρως ρυθμιζόμενο και προσαρμόσιμο ISO, χρόνους έκθεσης και ισορροπία λευκού καθώς και 12-bit RAW. Η τετραπλή κάμερα κρύβει μια σειρά από εκπλήξεις – όπως για παράδειγμα λήψεις μέσω του υπερευρυγώνιου φακού 50MP που σχεδόν εξαλείφουν ολοκληρωτικά την παραμόρφωση των άκρων.

Θα απολαμβάνεις στο έπακρο τις επαγγελματικού επιπέδου λήψεις σου στην οθόνη Fluid Display 2.0, με την τεράστια χρωματική ακρίβεια, αλλά κα τον ρυθμό ανανέωσης 120Hz που θα αναβαθμίσει την εμπειρία gaming σου. Και δεν θα ξαναδείς ποτέ την μπαταρία σου να εξαντλείται, αφού μέσα από την προηγμένη λύση φόρτισης Warp Speed θα μπορείς να έχεις ισχύ μιας ημέρας μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Μέγεθος Οθόνης: 6,7 ίντσες

Κύρια Κάμερα: 48MP & 50Mp & 2MP & 8MP 3x Οπτικό Zoom

Selfie Κάμερα: 16MP

Αγόρασέ το.

Oppo Find X3 Neo 5G 12GB 256GB

Με 8-πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon SM8259 865 5G και μνήμη RAM 12GB, το Oppo Find X3 Neo 5G είναι απλώς παντοδύναμο. Το σύστημα τετραπλής κάμερας με ευρυγώνιο, τηλεφακό, υπερευρυγώνιο και macro κάμερα καθιστά δυνατή κάθε λήψη, ενώ κάθε δυνατή σου στιγμή αποτυπώνεται για πάντα σε βίντεο 4K ή 1080p στα 30 και 60 fps.

Δίνοντας δυνατότητα για διπλή κάρτα SIM, είναι η ιδανική επαγγελματική συσκευή, όμως η AMOLED οθόνη του, με φωτεινότητα έως και 1100 nits, ξέρει και από διασκέδαση. Στο τελευταίο, συμβάλλουν σημαντικά και τα γραφικά Adreno 650, που κάνουν το gaming ακόμη πιο απολαυστικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 12GB

Μέγεθος Οθόνης: 6,55 ίντσες

Κύρια Κάμερα: 50MP & 13MP & 16MP & 2MP

Selfie Κάμερα: 32MP

Αγόρασέ το.

Vivo X60 Pro 5G 12GB 256GB

Λίγο πριν την επίσημη έλευση της Vivo στην Ελλάδα, το κορυφαίο smartphone της κινεζικής εταιρείας, που σύντομα θα γνωρίζεις εξίσου καλά με τη Xiaomi ή τη Huawei, αποτελεί την ιδανική πρώτη γνωριμία. Ελαφρύ, με μοναδικό, λεπτεπίλεπτο design και AMOLED οθόνη με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, προσφέρει όλα όσα αναζητάς σε μια premium συσκευή. Οι ισχυρές του κάμερες δίνουν φωτεινές, λεπτομερείς εικόνες, ενώ πέραν του 2x οπτικού zoom σου επιτρέπει ψηφιακό zoom έως και 20x – και πολλές αξιοποιήσιμες εικόνες στο ενδιάμεσο.

Η νυχτερινή λειτουργία λήψης, αλλά και τα slow-motion και time-lapse βίντεο είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, ενώ ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 870 δεν σταματά ούτε μπροστά στο βαρύτερο game. Μεγάλο συν και η απουσία bloatware – με λίγα λόγια, δεν θα περάσεις τις πρώτες ημέρες με τη νέα σου συσκευή αναζητώντας και διαγράφοντας περιττές εφαρμογές που απλώς τη βαραίνουν.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 12GB

Μέγεθος Οθόνης: 6,56 ίντσες

Κύρια Κάμερα: 48MP & 13MP 2x Οπτικό Zoom & 13MP

Selfie Κάμερα: 32MP

Αγόρασέ το.

Ανακάλυψε το smartphone που σου ταιριάζει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πού και πότε θα «αποκαλύψει» την στρατηγική για την ΑΙ
Tεχνητή νοημοσύνη |

Πού και πότε θα «αποκαλύψει» η Apple την στρατηγική για την ΑΙ

To tech event προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον πελατών και συνεργατών της Apple σε όλο τον κόσμο, όπως και της παγκόσμιας αγοράς και του τεχνολογικού κλάδου λόγω των καινοτομιών που παρουσιάζονται εκεί