«Καλή επιτυχία» στη νέα του θητεία ευχήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν.

«Σας εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στη δημόσια δράση σας καθώς και καλή υγεία», ανέφερε ο Πούτιν στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε στον Μακρόν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

Συγχαρητήρια και από τον Ζελένσκι

Τον Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη και ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Συγχαρητήρια στον Εμανουέλ Μακρόν, αληθινό φίλο της Ουκρανίας, για την επανεκλογή του!», ανέφερε ο Ζελένσκι μέσω Twitter. «Του εύχομαι νέες επιτυχίες για το καλό του (γαλλικού) λαού. Εκτιμώ την υποστήριξή του και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα προχωρήσουμε προς νέες κοινές νίκες. Προς μια ισχυρή και ενωμένη Ευρώπη!», πρόσθεσε.

Συγχαρητήρια και από Σι Τζινπίνγκ

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Μακρόν απέστειλε όμως και ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, όπως μετέδωσε η κρατική κινεζική τηλεόραση CCTV.

«Εύχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με τον πρόεδρο Μακρόν για να υπερασπιζόμαστε (…), όπως το κάνουμε από τότε που συνήψαμε διπλωματικές σχέσεις, τις αρχές της ανεξαρτησίας, της αμοιβαίας κατανόησης, της διαφάνειας και του αμοιβαίου καλού», επεσήμανε ο Σι στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν