Στάση εργασίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιούν αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ).

Τα Σωματεία Εργαζομένων στα παραπάνω μέσα δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.

Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη, που θα γίνει στις 9:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα