Η διπλή προβληματική της παραμονής του πληθωρισμού σε ασύμμετρα υψηλά επίπεδα και της παρατεταμένης γεωστρατηγικής κρίσης έχουν ωθήσει την απόδοση του 10ετούς κρατικού ομολόγου των ΗΠΑ σε ακραία υπεραγορασμένα επίπεδα, με το τοπικό υψηλό κοντά στο 3,16%.

Πλέον, με τη Wall Street να αναμένει τις ανακοινώσεις της Fed την Πέμπτη, επιχειρείται μια αξιοπρεπής διόρθωση εν είδει προεξόφλησης ότι θα αμβλυνθούν οι φόβοι, και σε τεχνικό βραχυπρόθεσμο επίπεδο παρατηρείται μια ύπουλη διάσπαση του θετικού momentum κάτω από τα 2,83%.

Και μάλιστα, η “αθόρυβη” επιβεβαίωση της εν λόγω διάσπασης με την επιστροφή των τιμών στα 2,85 επισημαίνει σήμα short, ήτοι σημάδι πιθανής έναρξης μεγαλύτερης διάρκειας αγορών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά, ανακουφίζοντας έτσι το ταμπλό.

Ο πρώτος στόχος στην πτώση βρίσκεται στο 2,52%, με το στοπ πάνω από 3,06% σε κλείσιμο ημέρας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]