Ως επισφράγισμα της ψήφου εμπιστοσύνης της στις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού χαρακτηρίζει η SKY express την ενίσχυση του στόλου της με ένα ακόμη Airbus A320neo, μετά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του στόλου της με έξι Airbus A320neo, ένα Airbus A320ceo και έξι ATR 72-600 πριν από έναν χρόνο.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, «η νέα επένδυση εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής δέσμευσης της SKY express σε ένα πλήρως βιώσιμο μοντέλο αερομεταφορών με υπερσύγχρονα Airbus A320neo νέας γενιάς που εξοικονομούν καύσιμα και μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις».

Συμπληρώνει, ακόμη, πως το νεοαποκτηθέν αεροσκάφος ενισχύει τον στόλο της εταιρείας σε επίπεδο διαθέσιμων θέσεων, αποτελεσματικής εξυπηρέτησης της αυξημένης κίνησης και συνολικής υποστήριξης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ενώ αποδεικνύει την ετοιμότητα της SKY express ενόψει ενός απαιτητικού θερινού προγράμματος που περιλαμβάνει 12 χώρες, 21 πόλεις εξωτερικού και το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού.

Όπως δηλώνει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, πρόεδρος ΔΣ, SKY express: «Στην SKY express επιδιώκουμε ένα “καθαρότερο” μέλλον στις αερομεταφορές και ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας. Έτσι, ένα μόλις χρόνο από τη συνολική αναβάθμισή του στόλου μας τον εμπλουτίζουμε σήμερα με επιπλέον Airbus A320neo. Είναι η δική μας συμβολή για να κερδηθεί το στοίχημα του ελληνικού τουρισμού. Αλλάζουμε τα πρότυπα των αερομεταφορών στη χώρα, προσφέροντας μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία και περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιλογές στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται».

Οι απευθείας πτήσεις της SKY express περιλαμβάνουν απευθείας πτήσεις σε στρατηγικούς προορισμούς. Επίσης, ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα με συμμαχίες με παγκόσμιους κολοσσούς όπως Air transtat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, easy jet και Delta διασφαλίζοντας την εύκολη μετάβαση των ταξιδιωτών σε 34 ξεχωριστούς, ελληνικούς προορισμούς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις