Ζημιές που θα ξεπερνάνε το 1,2 δισ. δολάρια θα καταγράψει το 2022 η Goldman Sachs στον τομέα της καταναλωτικής πίστης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται πηγή που γνωρίζει καλά το θέμα και έχει πρόσβαση στις εσωτερικές προβλέψεις.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Κάθετη πτώση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης

Οι απώλειες προέρχονται από την προσθήκη νέων επιχειρηματικών γραμμών, τις επιπτώσεις της πανδημίας και την αύξηση του κόστους, όπως αναφέρεται στις προβλέψεις και επισημαίνεται ότι η τράπεζα θα αναγκαστεί επίσης να σχηματίσει περισσότερες προβλέψεις για ζημίες από δάνεια, καθώς η οικονομία παραπαίει.

Διαβάστε επίσης: Ark Invest: Οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη σε ύφεση

Η κορυφαία επενδυτική τράπεζα της Wall Street βρίσκεται σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης και διόγκωσης των δραστηριοτήτων της στον τομέα της καταναλωτικής τραπεζικής σε μια προσπάθεια να μειώσει την εξάρτησή της από τα έσοδα των συναλλαγών και της επενδυτικής τραπεζικής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Ποιος θυμάται την τουρκική λίρα; – Η ελεύθερη πτώση και τα σχέδια Ερντογάν
Διεθνή |

Η λίρα, οι δημοσκοπήσεις και το «υπερθέαμα» που σχεδιάζει ο Ερντογάν

Οι εκλογές πλησιάζουν και η ισοτιμία του τουρκικού νομίσματος έναντι του δολαρίου έχει υποχωρήσει στα επίπεδα που βρισκόταν πολλά χρόνια πριν το ΑΚΡ αναλάβει τη διακυβέρνηση. Έχει ο Ερντογάν «άσους στο μανίκι»;