Παρουσιάζοντας καλύτερη εικόνα από τις λοιπές ευρωαγορές, το ΧΑ στάθηκε με αξιοπρέπεια σε μια συνεδρίαση χαμηλού τζίρου και στενού εύρους διακύμανσης, απόρροια της διστακτικότητας για την κατευθυντικότητα των επόμενων ημερών.

Και μάλιστα, αφενός η συνεχής εναλλαγή προσήμων, αφετέρου τα μικτά πρόσημα οδηγούν στο συμπέρασμα άλλης μιας ημέρας διαδικαστικού χαρακτήρα, στη σκιά των επικείμενων ανακοινώσεων του ΔΤΚ στις ΗΠΑ, ένα μακροοικονομικό μέγεθος που θα δώσει το στίγμα του εφόσον εκπλήξει τους επενδυτές.

Και με δεδομένο ότι η αγορά μας, όπως και οι περισσότερες στον κόσμο είναι πλέον στο έλεος των εξελίξεων από τα ανοιχτά μέτωπα των κεντρικών τραπεζών, στην προσπάθειά τους να χαλιναγωγήσουν τον υψηλό πληθωρισμό, του πολέμου στην Ουκρανία και των πανδημικών αναταράξεων, ζούμε μέρα με τη μέρα αφουγκραζόμενοι τον αντίκτυπο κάθε νέοεμφανιζόμενης μεταβλητής.

Κατά τα λοιπά, ο ΓΔ παλεύει κάτω από τις 800 μονάδες με τη ζώνη υποδοχής να βρίσκεται στην περιοχή των 765-770 και το κλίμα να είναι επιβαρυμένο από τις μόνιμες τάσεις ρευστοποίησης σε όλους τους κλάδους, ενώ και η ευαισθησία είναι μεγάλη σε κάθε αρνητικό νέο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News