Βίντεο με αφορμή την έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας ανήρτησε η ΝΔ. Στην αρχή εμφανίζεται το μήνυμα «Σήμερα κλείνει ένας οδυνηρός κύκλος που άνοιξε το 2010» και ταυτόχρονα προβάλλεται δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις 23 Απριλίου του 2010 από το Καστελόριζο.

Στη συνέχεια προβάλλονται πρωτοσέλιδα εφημερίδων που κυκλοφόρησαν στην πορεία των επομένων ετών καθώς και η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2015 ότι εισηγήθηκε τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα» είναι το μήνυμα που ακολουθεί και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα από ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο οποίο λέει ότι «εθνικό στόχο αποτελεί μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας για να κλείσει επιτέλους αυτό το τραυματικό κεφάλαιο».

Το βίντεο της ΝΔ ολοκληρώνεται με το μήνυμα «Η Ελλάδα αλλάζει».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα