Επανήλθε το WhatsApp, μετά από προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ώρες σε πολλές περιοχές του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Χρήστες από την Ινδία, την Ασία και το Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν ότι είναι ξανά σε θέση να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και βίντεο.

«Γνωρίζουμε ότι οι χρήστες είχαν πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων στο WhatsApp σήμερα», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Διορθώσαμε το πρόβλημα και ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση», πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το τι προκάλεσε την κατάρρευση.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp: Προβλήματα για εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο

Το WhatsApp είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ινδία, όπου η χρήση της εφαρμογής αυτή την περίοδο είναι ακόμα μεγαλύτερη λόγω εορτών.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το WhatsApp για να ανταλλάξουν ευχές, αυξάνοντας τη χρήση του δημοφιλούς μέσου, χωρίς ωστόσο να έχει καταστεί σαφές αν αυτό συντέλεσε με κάποιο τρόπο στην κατάρρευση της εφαρμογής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πού και πότε θα «αποκαλύψει» την στρατηγική για την ΑΙ
Tεχνητή νοημοσύνη |

Πού και πότε θα «αποκαλύψει» η Apple την στρατηγική για την ΑΙ

To tech event προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον πελατών και συνεργατών της Apple σε όλο τον κόσμο, όπως και της παγκόσμιας αγοράς και του τεχνολογικού κλάδου λόγω των καινοτομιών που παρουσιάζονται εκεί