Δημοσίευμα της «Μundo Deportivo» ρίχνει «βόμβα» στη Euroleague, αφού αναφέρει πως το Ντουμπάι επιθυμεί να συμμετάσχει με ομάδα στη διοργάνωση, βάζοντας στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία για τη Λίγκα!

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει εμπλακεί σε αρκετά δημοσιεύματα με το Ντουμπάι, τόσο για το Final Four της φετινής σεζόν, αλλά και σε σενάρια για την είσοδο ομάδας αστέρων. Συγκεκριμένα, το άνοιγμα που έχει γίνει από τη Euroleague στην αγορά αυτή φαίνεται ότι θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές, αφού στο δημοσίευμα του ισπανικού ΜΜΕ γίνεται λόγος τόσο για είσοδο ομάδας, αλλά και για σούπερ χορηγία που θα είναι πενταπλάσια σε σχέση με την τωρινή της Turkish Airlines.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό να συμβεί, όμως η συζήτηση έχει πέσει στο τραπέζι και θα συζητηθεί στα επόμενα συμβούλια των μετόχων, ενώ υπάρχει και η φήμη ότι υπάρχει και επαφή για να γίνει η τελική φάση εκεί. Ειδικότερα, λέγεται πως υπάρχει πρόταση που εξετάζει η Euroleague, προκειμένου να γίνουν τρία συνεχόμενα Final Four στο Ντουμπάι.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.