Τεράστια απώλεια για τη Βραζιλία, δύο μόλις ημέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο Τίτε δεν θα έχει στη διάθεση του για τη συνέχεια του Μουντιάλ τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, χάνοντας έτσι έναν βασικό «πυλώνα» στην προσπάθεια της κατάκτησης του 6ου τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ρονάλντο: Η «χρυσή» πρόταση, η Τσέλσι και οι υπόλοιπες ομάδες που είναι στο «κόλπο»

Όπως έγινε γνωστό, ο επιθετικός της Άρσεναλ πέρασε σήμερα από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί ξανά στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Ζεσούς τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με το Καμερούν, αποχωρώντας στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γυρίσει ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα στο Λονδίνο ώστε να ξεκινήσει τη θεραπεία του υπό την επίβλεψη των γιατρών της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι