Δωρεάν 38.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στα σπίτια 33 οικογενειών σε δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν οι εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά».

Η ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα διατεθεί σε κάθε σπίτι, στοχεύει στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών θέρμανσης κάθε οικογένειας και αποτελεί μια ενέργεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης από μέρους του ΣΕΕΠΕ.

Επίδομα θέρμανσης: Σήμερα πληρώνεται η πρώτη δόση

Με αφορμή την ενέργεια που σχεδίασε και υλοποιεί ο Σύνδεσμος, ο Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, κ. Γιάννης Αληγιζάκης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός δύσκολου χειμώνα για ολόκληρο τον πλανήτη, με τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης να επηρεάζουν κάθε νοικοκυριό. Για κάποιες οικογένειες, ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη. Στόχος μας είναι να τις βοηθήσουμε να σταθούν όρθιες, να συμβάλλουμε, ώστε κάθε παιδί να έχει αυτό που του αξίζει και δικαιούται: να ζει με αξιοπρέπεια, σε ένα ζεστό σπίτι. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα ο ΣΕΕΠΕ αποδεικνύει στην πράξη πως στέκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια