Επενδυτικό άνοιγμα στις υπηρεσίες logistics, πραγματοποιεί η Neptune Lines της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνας Τραυλού. Ο όμιλος προχώρησε πρόσφατα στην ίδρυση της θυγατρικής Neptune Land Services (NLS), η οποία θα παρέχει υπηρεσίες logistics για την κάλυψη των αναγκών της αλυσίδας εφοδιασμού των πελατών, λύσεις που θα περιλαμβάνουν αποθήκευση, επεξεργασία και εσωτερική διανομή για έτοιμα οχήματα.


Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Neptune Lines έχει προχωρήσει με ταχύτητα και ευελιξία, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας, με αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο. Εστιάζοντας στην επιχειρηματική καινοτομία και την προσαρμογή στη συνεχώς μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το επόμενο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξής μας με την ίδρυση μιας νέας οντότητας, της Neptune Land Services (NLS), αναφέρει η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο «πράσινα» και πιο ακριβά πλοία παραγγέλθηκαν από τους πλοιοκτήτες το 2022

Ο κ. Dror Noach θα ηγηθεί της νέας οντότητας ως Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Craig Jasienski, Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune Lines δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Dror για να προσφέρει στη στρατηγική ανάπτυξης μας με την NLS. Με την τεράστια εμπειρία του τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά logistics του τομέα των καταναλωτικών αγαθών, όσο και στα logistics των έτοιμων οχημάτων παγκοσμίως, είναι πολύ κατάλληλος για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδια μας». Μέχρι πρόσφατα ο κ. Noach ήταν Αντιπρόεδρος Global Logistics για τον όμιλο CNH Industrial, υπεύθυνος μεταξύ άλλων για τα παγκόσμια κέντρα διανομής και επεξεργασίας για ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών, γεωργικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού.

Ο όμιλος της Neptune Lines διαχειρίζεται 19 πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων (car carriers) ενώ περιλαμβάνει και την ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Dry, η οποία ελέγχει στόλο με πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα