Παρουσίαση αποτελεσμάτων εταιρείας για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδας σε περιβάλλον metaverse έλαβε χώρα πριν από λίγο, υλοποιώντας μια παγκόσμια καινοτομία. Η εταιρεία MYTILINEOS προχώρησε σε αυτήν τη διαδικασία, προκαλώντας μια θετική έκπληξη για όσους παρακολούθησαν το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Mytilineos: Αυξήθηκαν κατά 187% τα καθαρά κέρδη το 2022 – Στο 1,2 ευρώ το προτεινόμενο μέρισμα ανά μετοχή

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Ευάγγελος Μυτιληναίoς προχώρησε σε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, δείχνοντας πως η εταιρεία στρέφεται προς το μέλλον με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Η MYTILINEOS δημοσίευσε το Flash Note για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2022 και πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, χρησιμοποίησε 3D απεικόνιση. Με αυτόν τον τρόπο, έγινε η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί το συγκεκριμένο εργαλείο για να κάνει μια τέτοια παρουσίαση, απεικονίζοντας τα οικονομικά μεγέθη σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και με τόση λεπτομέρεια.

Πρόκειται, σύμφωνα με την εταιρεία, για ένα εργαλείο που τώρα αναπτύσσεται στη διεθνή επιχειρηματικότητα για εταιρικές παρουσιάσεις, για πρώτη φορά όμως για την αποτύπωση κανονιστικών υποχρεώσεων που απαιτούν πολυπλοκότητα και περιορισμένο χρόνο απόκρισης, όπως τα Οικονομικά Αποτελέσματα εταιρειών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις