Το βίντεο που ανέβασε ένας αστυνομικός στο TikTok σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

«Επειδή με ρωτάνε αρκετοί περαστικοί για το τι θα γίνει με τις πορείες σήμερα (σ.σ. τις χθεσινές κινητοποιήσεις), τα επεισόδια κλπ σίγουρα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες πορείες, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γιατί περιμένουμε κοντά στις 40 με 50 χιλιάδες άτομα» αναφέρει αρχικά ο αστυνομικός και συνεχίζει:

Γιατί αγωνιά, τι τρέμει και τι προσδοκά το Μαξίμου – Αξιολογούνται οι εξελίξεις σε τρία επίπεδα

«Δεν είμαστε απέναντι»

«Εμείς είμαστε 1000% μαζί σας, μακάρι να μπορούσαμε και εμείς ως ένστολοι να κάναμε κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται κάτι τέτοιο, γιατί είναι αντισυνταγματικό. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δε σημαίνει ότι εμείς είμαστε απέναντί σας.

Το να καθίσετε να βγείτε στην πορεία και να διαδηλώσετε ειρηνικά είναι ό,τι καλύτερο για μένα και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν, γιατί χάθηκαν άδικα και για αυτούς και για τις οικογένειές τους.

Το να κάτσετε, να βγείτε έξω και να κάψετε πράγματα, το να ακούω ότι έρχονται από το εξωτερικό άτομα για να διαδηλώσουν ή για να χτυπήσετε αστυνομικούς, δεν ξέρω πώς θα απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά», ανέφερε ο αστυνομικός, με το βίντεο να συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 220.000 likes.

Δείτε το βίντεο

@vaggelisbatarlis #policia #police #policeofficer #greece🇬🇷 #fy #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση