Από όραμα του Ίλον Μάσκ να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο εμπνεύστηκε η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter, Λίντα Γιοκαρίνο. Στο πρώτο τιτίβισμα ως CEO του κοινωνικού μέσου δικτύωσης πρόσθεσε ότι είναι είναι ενθουσιασμένη που θα συμβάλει στη μεταμόρφωση του.

«Εδώ και καιρό εμπνέομαι από το όραμα [του Μασκ ] να δημιουργήσει ένα φωτεινότερο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω να φέρω αυτό το όραμα στο Twitter και να μεταμορφώσουμε μαζί αυτή την επιχείρηση!» έγραψε η Γιοκαρίνο στο Twitter.

Twitter: Η Λίντα Γιακαρίνο η νέα CEO που αντικαθιστά τον Ίλον Μασκ

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος διατέλεσε επικεφαλής διαφήμισης της NBCUniversal της Comcast Corp και  πέρασε αρκετά χρόνια εκσυγχρονίζοντας τη διαφημιστική της επιχείρηση. Τώρα λέει ότι είναι αφοσιωμένη στο μέλλον του Twitter με στόχο την ανατροφοδότηση των χρηστών για την οικοδόμηση του Twitter 2.0.

Η Γιοκαρίνο αναλαμβάνει σε μια περιόδο που τα διαφημσιτικά έσοδα φθίνουν και το χρέος της επιχείρησης είναι υψηλό. Από τότε που ο Μασκ εξαγόρασε το Twitter, οι διαφημιστές εγκατέλειψαν την πλατφόρμα, ανησυχώντας ότι οι διαφημίσεις τους θα μπορούσαν να εμφανίζονται δίπλα σε ακατάλληλο περιεχόμενο, αφού η εταιρεία έχασε σχεδόν το 80% του προσωπικού της.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Λίντα Γιακαρίνο ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter!» έγραψε ο Μασκ σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι η νέα επικεφαλής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης  θα επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, στο σχεδιασμό προϊόντων και τη νέα τεχνολογία.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Λίντα για να μετατρέψουμε αυτήν την πλατφόρμα σε μια εφαρμογή για τα πάντα», σημειώσε ο Μασκ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία