Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, ανακοινώνει τη διπλή διάκρισή της στα ESG Shipping Awards 2023.

SHIPPAX Awards 2023: Βράβευση του AERO 1 Highspeed

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου, η Attica Group έλαβε:

  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Επιχειρηματική Ηθική
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Κοινωνική Συνεισφορά

«Η διπλή αυτή διάκριση αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να λειτουργούμε με διαφάνεια, λογοδοσία και με αίσθημα ευθύνης, να συνεργαζόμαστε αρμονικά με τους Κοινωνικούς Εταίρους μας (Πελάτες, Προμηθευτές, Μετόχους, Τοπικές Κοινωνίες), να επιδεικνύουμε έμπρακτα σεβασμό στο Περιβάλλον, με στόχο τη δημιουργία αμοιβαίας μακροπρόθεσμης αξίας. Μια δέσμευση που πηγάζει από το Όραμα, την Αποστολή και τις Αξίες μας και στηρίζεται στο ήθος των εργαζομένων μας.

Για όλους εμάς τους εργαζόμενους του Ομίλου, η πορεία μας προς την Υπεύθυνη και Βιώσιμη Λειτουργία εδράζεται στο τρίπτυχο «Στρατηγική – Επικοινωνία – Αποτελέσματα» με παράλληλη ενσωμάτωση των αρχών ESG τόσο στην καθημερινή λειτουργία μας αλλά και σε κάθε νέο επενδυτικό έργο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Τα ESG Shipping Awards γεννήθηκαν ως ιδέα από τους ανθρώπους της ελληνικής ναυτιλίας ως αποτέλεσμα της ανάγκης τους να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις εκάστοτε προκλήσεις της εποχής και υλοποιήθηκαν φέτος για 1η φορά στη χώρα μας.

Άλλωστε στο πνεύμα αυτό, οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες πρωτοπορούν εδώ και δεκαετίες, αναπτύσσοντας δράσεις και πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, την προαγωγή της κοινωνικής συνοχής και των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις