Ο γίγαντας της Wall Street, Goldman Sachs Group ενημέρωσε τους υπαλλήλους με ένα email ότι για οποιαδήποτε ταξίδια κάνουν στο Παρίσι μεταξύ 24 Ιουλίου και 14 Αυγούστου πρέπει πρώτα να λάβουν έγκριση από το οικονομικό τμήμα.

Goldman Sachs: Εκτοξεύθηκαν τα κέρδη της στο α’ τρίμηνο του 2024, ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη

«Σύμφωνα με τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ζητήσαμε από τους ανθρώπους μας να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις δαπάνες τους και να διασφαλίσουν τον συντονισμό με τις εκδηλώσεις που χρηματοδοτεί η εταιρεία για τους πελάτες μας κατά την περίοδο των αγώνων στο Παρίσι», δήλωσε εκπρόσωπος της τράπεζας.

Οι αγώνες – και άλλες εκδηλώσεις υψηλού προφίλ – χρησιμεύουν συχνά ως σκηνικό για τις εταιρείες που φιλοξενούν πελάτες και υπαλλήλους. Αλλά είναι και μια ευκαιρία για το προσωπικό που επιδιώκει να παρακολουθήσει κρυφά τους αγώνες με έξοδα των τραπεζών.

Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν περισσότερους από 15 εκατομμύρια τουρίστες και λάτρεις του αθλητισμού στη γαλλική πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το γραφείο τουρισμού του Παρισιού.

Μόνο την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου οι ομάδες θα παρελάσουν στον ποταμό Σηκουάνα, εκτός αν υπάρξει απειλή για την ασφάλεια, αναμένεται επί του παρόντος να παρακολουθήσουν περίπου 300.000 άτομα.

Από τότε που το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ το 2016, η Goldman έχει αρχίσει να μετεγκαθιστά τις ομάδες διαπραγμάτευσης που επικεντρώνονται σε διαφορετικούς κλάδους από το Λονδίνο σε πόλεις της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Οριστικοποιώντας τα σχέδια μετεγκατάστασής της μετά το Brexit, η Goldman Sachs μετέφερε τις κορυφαίες επενδυτικές και τραπεζικές εργασίες για ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές εταιρείες από το Λονδίνο στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή