Nέα συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) ανακοίνωσε η Wego, η Νο1 ταξιδιωτική εφαρμογή και πλατφόρμα στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (MENA). Στόχος είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως top of mind ταξιδιωτικού προορισμού στις χώρες της Μέσης Ανατολής, και δη στις αγορές της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κουβέιτ και του Μπαχρέιν.

Κατά τη στρατηγική αυτή συνεργασία, ο ΕΟΤ θα αξιοποιήσει τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης και κρατήσεων της multi-channel πλατφόρμα της Wego, για να αναδείξει την Ελλάδα ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικές προσφορές, ταξιδιωτικά πλάνα και εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σχεδιασμένες να ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες των χωρών της Μ. Ανατολής για να προγραμματίσουν με ευκολία τις διακοπές τους και να επισκεφτούν νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Νίκος Χαρδαλιάς: Στη Σαγκάη για την ITΒ China 2024

Ιδανικός προορισμός

Ο κ. Mamoun Hmedan, Chief Business Officer της Wego, δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για να προωθηθεί η Ελλάδα ως ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα προσφέρει έναν ασύγκριτο συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για καλοκαιρινά ταξίδια. Μέσω αυτής της συνεργασίας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να διευκολύνουμε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους χρήστες μας και να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.»

Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετική αεροπορική συνδεσιμότητα με τη Μέση Ανατολή, προσφέροντας απευθείας πτήσεις προς τους προορισμούς της. Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν συχνές και άνετες υπηρεσίες, διευκολύνοντας τους ταξιδιώτες από τη Μέση Ανατολή να εξερευνήσουν την Ελλάδα. Η απρόσκοπτη πρόσβαση επιτρέπει στους επισκέπτες να φτάσουν γρήγορα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς όπως η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Κέρκυρα, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Wego, μια από τις πλατφόρμες με τη μεγαλύτερη επιρροή για το αραβικό κοινό. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ελλάδα ως προορισμό ιδανικό για ζευγάρια, για μεμονωμένους ταξιδιώτες, αλλά και για οικογενειακές διακοπές. Η ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά αποτελούν κορυφαίες επιλογές για αναψυχή και χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα είναι η πατρίδα ορισμένων από τα πιο δημοφιλή ιστορικά μνημεία παγκοσμίως. Αξιοποιώντας την συχνή αεροπορική συνδεσιμότητα με χώρες της Μ. Ανατολής, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ‘Αραβες ταξιδιώτες, που θέλουν να συνδυάσουν περισσότερους από έναν προορισμούς και εμπειρίες κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους στην πλατφόρμα Wego.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός