«Οι ομάδες που συμμετέχουν στην European Super League έχουν δεσμευτικές συμβάσεις και δεν μπορούν να φύγουν». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρες, κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση εννέα ομάδων από την ESL.

Από τα δώδεκα ιδρυτικά μέλη της European Super League παραμένουν μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, καθώς όλες οι άλλες δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι είναι δεσμευτικό συμβόλαιο, αλλά στην πραγματικότητα οι σύλλογοι δεν μπορούν να φύγουν», δήλωσε ο Πέρες στην εφημερίδα AS.

«Μερικοί από αυτούς, λόγω πίεσης, δήλωσαν ότι φεύγουν. Αλλά αυτή η πρωτοβουλία θα προχωρήσει και ελπίζω πολύ σύντομα» υπογράμμισε, και πρόσθεσε ότι δεν είναι αλήθεια πως η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan – που είχε χορηγήσει 3,5 δισ. ευρώ στα ιδρυτικά μέλη – έχει εγκαταλείψει το ESL.

«Οι ομάδες που είπαν ότι αποχώρησαν απλώς χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να το σκεφτούν. Αν χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές, θα κάνουμε, αλλά η European Super League είναι το καλύτερο project που έχουμε σκεφτεί», δήλωσε ο Περέζ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι