Συνεχίζονται τα θετικά δημοσιεύματα για τη Μήλο από ειδησεογραφικά μέσα παγκόσμιας εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατο άρθρο του το περιοδικό Newsweek κατατάσσει τις παραλίες της Μήλου στις 30 πιο δημοφιλείς του κόσμου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «το νησί της Μήλου φιλοξενεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, με εκθαμβωτικά λευκά βράχια (στο Σαρακίνικο) και απίστευτα τοπία (Φυριπλάκα), και μικρά ψαρολίμανα που είναι ειδυλλιακά μέρη για να κάνετε μια βουτιά».

Αλλά και το πλέον ειδικό για διακοπές περιοδικό Conde Nast, στην ειδική ηλεκτρονική του έκδοση για τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβάνει το Κλήμα στα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας.

Αναφορά στη Μήλο κάνουν και οι Times του Λονδίνου, σε ένα εκτενές άρθρο που αφορά την Ελλάδα, προτρέποντας τους αναγνώστες να επισκεφτούν την ηφαιστειακή Μήλο, γεμάτη με ιριδίζουσες θαλάσσιες σπηλιές και να απολαύσουν τις θερμές πηγές της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες