Το Paradiso Festival επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι για λίγες μέρες αφιερωμένο στον κινηματογράφο, τη μουσική και το street food.

Μετά το Nave of the Grand Palais το 2013 και το 2015, η εκδήλωση έρχεται τώρα, όπως το 2019, στο Cour Carrée του Λούβρου για να μας προσφέρει μερικές υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές κάτω από τα αστέρια από την 1η έως τις 4 Ιουλίου.

4 ημέρες προβολών

Για τέσσερις εορταστικές βραδιές ανοιχτές σε όλους και χωρίς χρέωση, το Cinéma Paradiso θα διοργανώνει συναυλίες από καλλιτέχνες όπως ο Bon Entendeur, ο Bonnie Banane ή ο Myd πριν από κάθε προβολή, μαζί με ομιλίες προσωπικοτήτων του κόσμου του κινηματογράφου και της τέχνης. Είναι έτοιμο να παρουσιάσει ένα ζεστό πρόγραμμα γεμάτες εξαιρετικές κινηματογραφικές στιγμές σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Παρισιού. Σε μια τεράστια οθόνη μήκους 24 μέτρων, οι ταινίες θα προβληθούν σε συνεργασία με το Prime Video και το Netflix, με μερικές ταινίες που «έσπασαν» ταμεία και αγαπήθηκαν από το κοινό. 1.455 θέσεις θα είναι διαθέσιμες κάθε βράδυ, με κράτηση στον ιστότοπο, mk2festivalparadiso.com. Προς το παρόν, το πρόγραμμα και οι ταινίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.

Γιάννης Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»
Επιχειρήσεις |

Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»

Στη σημασία που αποδίδει η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη προσπάθεια για καλύτερες τιμές αναφέρεται μιλώντας στον «ΟΤ», ο Marketing Director της εταιρίας