Αναστολή των εμβολιασμών για δύο μέρες λόγω ελλείψεων ανακοινώθηκε στην περιοχή Ουντμουρτία, στη Ρωσία, εν μέσω έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων από τον κορωνοϊό.

Χθες η χώρα ανακοίνωσε τον μεγαλύτερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων από τα μέσα Ιανουαρίου, και ρεκόρ θανάτων στη Μόσχα, που αποδίδονται αφενός στην υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα, αφετέρου στις ανεπαρκείς ταχύτητες με τις οποίες εξελίσσεται του πρόγραμμα εμβολιασμών. Χθες ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν ανακοίνωσε ότι 21 εκατομμύρια πολίτες έχουν εμβολιασθεί από τα 144 που είναι ο πληθυσμός της Ρωσίας.

Μετά τις ελλείψεις στις εμβολιαστικές δόσεις, έγινε αναστολή των εμβολιασμών από χθες και σε μερικά κέντρα εμβολιασμού στις περιοχές Μπασκίρια και Χαμπάροφσκ.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι το ζήτημα θα επιλυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν ανακοίνωσε πρόσθετες δαπάνες 346,80 εκατομμυρίων δολαρίων για τον τομέα της Υγείας και την περίθαλψη των ασθενών με COVID-19.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 21.665 νέα κρούσματα μόλυνσης από την Covid-19, με 619 νέους θανάτους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση
Επικαιρότητα |

Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση

Με το πιο θανατηφόρο, τουλάχιστον τα τελευταία 60 έτη, σιδηροδρομικό ατύχημα να απλώνει βαρύ το πέπλο του ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά».