Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρότρυνε σήμερα τους Βρετανούς να είναι προσεχτικοί λέγοντας ότι πρέπει να απομονώνονται όταν τους ζητείται, καθώς οι περιορισμοί για την COVID-19 αίρονται στην Αγγλία από αύριο, Δευτέρα.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί» είπε ο Τζόνσον σε ένα βίντεο από τη δική του περίοδο αυτό-απομόνωσης, που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα.

«Βαδίστε αύριο μπροστά στο επόμενο βήμα, με όλη την απαραίτητη προνοητικότητα και σεβαστείτε τους άλλους ανθρώπους, για τους κινδύνους που εξακολουθεί να έχει η ασθένεια και πιο πάνω από όλα, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, όταν σας ζητείται να λάβετε αυτή τη δεύτερη δόση…, παρακαλώ ελάτε μπροστά και κάντε το» είπε ο Τζόνσον παροτρύνοντας τους Βρετανούς να εμβολιαστούν».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο υπουργός των Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ  έχουν αυτό-απομονωθεί όπως προβλέπεται από τις εθνικές οδηγίες, εγκαταλείποντας τα σχέδιά τους που έχουν δεχτεί ισχυρή κριτική για τη συμμετοχή τους, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν να εργάζονται.

«Δε θα λάβει μέρος στο πιλοτικό δοκιμαστικό πρόγραμμα» δήλωσε ένας εκπρόσωπος από το γραφείο του Τζόνσον.

«Θα συνεχίσει να έχει συναντήσεις με τους υπουργούς εξ αποστάσεως. Ο υπουργός των Οικονομικών Σουνάκ έχει ενημερωθεί, επίσης, θα απομονωθεί και δε θα λάβει μέρος στο πιλοτικό πρόγραμμα».

Η Βρετανία την Κυριακή ανακοίνωσε 48.161 νέα κρούσματα και 25 θανάτους, ατόμων που είχαν βρεθεί θετικά σε τεστ  εντός 28 ημερών. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας