Στην ολοένα αυξανόμενη σειρά των ποδοσφαιρικών συλλόγων που «μπαίνουν» στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων δημιουργώντας δικά τους Fan Tokens μπαίνει και η Άρσεναλ.

Ειδικά στην Αγγλία και την Premier League, οι «κανονιέρηδες» γίνονται η δεύτερη ομάδα μετά την Manchester City (τον περασμένο Μάρτιο) που θα δημιουργήσει το δικό της κρυπτονόμισμα, το Arsenal Fan Token ή απλά $AFC. Η αγορά των Fan Token θα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να συμμετέχουν και σε κάποιες αποφάσεις του συλλόγου κάθε σεζόν, όπως επίσης να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις, δημόσια φόρουμ συζητήσεων για την ομάδα, όπως και διαγωνισμούς.

Για το σκοπό αυτό η Άρσεναλ θα συνεργαστεί με την εξειδικευμένη πλατφόρμα της Socios.com και την μαλτέζικη εταιρεία blockchain Chiliz, η οποία περιλαμβάνει ήδη στο… ρόστερ της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Γιουβέντους, τη Γαλατασαράι και πιο πρόσφατα την Manchester City.

Σε δηλώσεις τους στελέχη του Συλλόγου εμφανίστηκαν ενθουσιασμένα με την προοπτική να δώσουν σε εκατομμύρια φίλους και οπαδούς της Άρσεναλ σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να επιδράσουν στη λειτουργία της ομάδας και να γίνουν μέρος της… οικογένειας της!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι