Συνωστισμός στις παραλίες του νησιού της Ρόδου επικρατεί από νωρίς το πρωί σε μια προσπάθεια για λίγη δροσιά, λόγω του καύσωνα που επικρατεί σε όλη την χώρα.

Χιλιάδες τουρίστες και κάτοικοι του νησιού, έχουν σπεύσει στις παραλίες όλου του νησιού και οι περισσότεροι αναμένεται ότι θα μείνουν σε αυτές μέχρι το βράδυ. Το θερμόμετρο, ειδικά στην ανατολική πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λίνδου ξεπέρασε τους 40 βαθμούς, ενώ το Σαββάτο το μεσημέρι έφθασε και τους 45!

Εκτός από τον καύσωνα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ρόδου έχουν να αντιμετωπίσουν τον καπνό από τις μεγάλες πυρκαγιές της Τουρκίας που σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν την ατμόσφαιρα «αποπνικτική», ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο στην πόλη της Ρόδου όσο και σε αρκετά χωριά οι αυλές και οι δρόμοι έχουν γεμίσει στάχτες και αποκαΐδια.

Ανάλογες συνθήκες επικρατούσαν και χθες με αποτέλεσμα να σπεύσει και πάλι ο κόσμος στις παραλίες, ενώ σε ύψη ρεκόρ έχει φτάσει και η κατανάλωση ρεύματος από την χρήση των κλιματιστικών μηχανημάτων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός