H Walmart, ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο, έβαλε αγγελία αναζητώντας έναν «ειδικό» με γνώσεις σε κρυπτονομίσματα, την ώρα που ολοένα και περισσότερες εταιρείες ανά τον κόσμο ανακοινώνουν ότι δέχονται πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης εργασίας, η Walmart αναζητά κάποιον που θα «ηγηθεί στον εντοπισμό της τεχνολογίας και των τάσεων των πελατών και τις επενδύσεις που απαιτούνται για την αξιοποίηση αυτών των τάσεων». Η θέση απαιτεί επίσης γνώσεις «επενδύσεις και συνεργασίες που σχετίζονται με Crypto».

Ανάλογο στέλεχος αναζητεί και η Amazon, αν και έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής ότι θα δεχόταν κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής.

Πληρωμές με κρυπτονομίσματα αποδέχονται μεταξύ άλλων η Microsoft, η Expedia και η Overstock.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Walmart ασχολείται με το κρυπτονόμισμα. Το 2019, η Walmart έκανε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα σταθερό σε τιμές ψηφιακό νόμισμα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία blockchain, το σύστημα που κρύβεται πίσω από τα κρυπτονομίσματα, για να παρακολουθεί τα στοιχεία της αλυσίδας εφοδιασμού της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto