Η FIFA ενημέρωσε πως οι συζητήσεις για την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε 2 χρόνια θα ξεκινήσουν επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021. Η συζήτηση θα εκκινήσει μαζί με τις Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου προκειμένου να συζητηθούν όλες οι παράμετροι σχετικά με τη νέα αυτή πρόταση.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιμένει πως το άθλημα θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί και αυτού του είδους οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία του. Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, διαμηνύουν πως η διεξαγωγή του Μουντιάλ σε λιγότερο χρόνο από τον ισχύοντα (κάθε 4 χρόνια δηλαδή), θα βελτιώσει τις παρούσες συνθήκες.

Επιπλέον, η FIFA πρόκειται να συγκαλέσει μία διαδικτυακή συνάντηση με τις Ομοσπονδίες, προκειμένου να επιλύσει όλες τις απορίες ή τυχόν αμφιβολίες για την νέα αυτή πρόταση.

Έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη FIFA  σχετικά με το θέμα, το οποίο όπως είναι προφανές θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Μπαρτσελόνα – Εγκρίθηκε από τα μέλη το φιλόδοξο σχέδιο ανάπλασης του Καμπ Νου
Business of Sport |

Μπαρτσελόνα: Εγκρίθηκε από τα μέλη το φιλόδοξο σχέδιο ανάπλασης του Καμπ Νου

Το project Espai Barca, ύψους άνω του 1,5 δισ. ευρώ, αφορά την ανακαίνιση του Καμπ Νου και ενός ακόμη σταδίου, αλλά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής με την προσθήκη νέων κτιρίων, γραφείων και ξενοδοχείου

Κινεζικό μπλόκο στους Μπόστον Σέλτικς για ποστάρισμα παίκτη υπέρ του Θιβέτ [Video]
Business of Sport |

Κινεζικό μπλόκο στους Μπόστον Σέλτικς για ποστάρισμα παίκτη υπέρ του Θιβέτ [Video]

Λίγο μετά το επίμαχο tweet του Ενές Καντέρ υπέρ του Θιβέτ και κατά του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, τα highlights από το παιχνίδι των Σέλτικς εναντίον των Νικς δεν ήταν διαθέσιμα στην κινεζική εφαρμογή Tencent Sports