Ο Όμιλος εταιρειών Νίκας ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το το α’ εξάμηνο του 2021 σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία διατηρεί τη θετική της πορεία, αυξάνοντας την κερδοφορία σε όλα τα επίπεδα και διατηρώντας σταθερό το μερίδιο στην αγορά αλλαντικών.

Πιο αναλυτικά, κατά το α’ εξάμηνο του έτους οι συνολικές καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε 28.086 χιλ. ευρώ παραμένoντας στα επίπεδα του 2020, ακολουθώντας την τάση της αγοράς αλλαντικών. Τα Μικτά Κέρδη αύξηθηκαν κατά 37,3% εν σχέσει με αυτά της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και διαμορφώθηκαν σε 8.134 χιλ. ευρώ.

Το EBITDA του Ομίλου αυξήθηκε κατα 1.601 χιλ. ευρώ εν σχέσει με αυτό του 2020 και διαμορφώθηκε 2.382 χιλ. ευρώ σε σχέση με 781 χιλ. ευρώ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα αποτελέσματα προ φόρων (EBT) του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 999 χιλ. ευρώ και ανήλθαν σε 160 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 839 χιλ. ευρώ κατά την προηγούμενη περίοδο.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Αγγελική Οικονόμου δήλωσε σχετικά: «Εστιάσαμε στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας, επιτυγχάννωντας σημαντική αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας. Προσδοκούμε οτι η θετική μας πορεία θα συνεχιστεί, εφαρμόζοντας συνεπώς την στρατηγική μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις