Αξιόλογα κέρδη καταγράφουν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες αντιδρώντας με ενθουσιασμό στα αποτελέσματα των τραπεζών του τρίτου τριμήνου, τα οποία ήταν καλύτερα του αναμενομένου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την ισχυρή ανάκαμψη της οικονομίας.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει κέρδη 1,09% στις 34.752 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,89% στις 4.402 μονάδες και ο Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,97% στις 14.713 μονάδες.

Σήμερα ανακοίνωσαν αποτελέσματα για το γ΄τρίμηνο του έτους οι Bank of America, Citigroup, Wells Fargo και Morgan Stanley, ξεπερνώντας κατά κόρον τις εκτιμήσεις των αναλυτών, δίνοντας έτσι το μήνυμα της ισχυροποίησης λόγω της οικονομικής ανάκαμψης.

Στα μάκρο της ημέρας, κάτω από 300.000 έπεσαν οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τις πρώτες μέρες της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο Εργασίας. Τα σημερινά στοιχεία θεωρούνται ως μια ακόμα ένδειξη πως η αγορά εργασίας πλησιάζει στην προ πανδημία εικόνα της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street